RVS

RVS trapleuningen

Wilt u een onderhoudsvrije trapleuning met  een moderne uitstraling? Dan hebben wij een rvs trapleuningen die van hoogwaardig roest vast staal zijn gemaakt. RVS is een afkorting voor roest vast staal en wordt ook wel Inox genoemd.


Hoe bepaal ik de lengte van de RVS trapleuning?
Als u de muren schuin opmeet, dan heeft u de schuine lengte. Hier trekt u aan de kant waar de leuningen samen komen 15 cm af. De rvs trapleuning begint en eindigt aan de voorkant van de eerste en laatste traptrede, ook wel overloop genoemd. Zo bepaald u de juiste lengte. U kiest in het bestelproces de standaard lengte die hierbij het dichtste past. In het opmerkingen veldje geeft u de lengte op die u heeft opgemeten. Wij zagen de rvs trapleuning dan voor u in de gewenste lengte.


De RVS trapleuning zelf samenstellen uit losse onderdelen?
Wij leveren ook alle rvs onderdelen los, als u de rvs trapleuning als een complete set niet de goede combinatie vind, dan kunt u ook kiezen voor de losse onderdelen en bepaald u zelf het model drager en het model einddop, u geeft de lengte van de rvs buis op en wij zagen dit voor u op de goede lengte.

Hoe onderhoud ik mijn RVS trapleuningen het beste?
Naar verloop van tijd kan de rvs trapleuning wat vlekkerig worden door hand afdrukken. Een oud en eenvoudig trucje is om af en toe als de rvs leuning wat vlekkerig wordt deze in te smeren met een klein beetje naaimachine olie en een zacht doekje.


Heeft uw RVS trapleuning een kromming/bocht? 
Wij hebben ook losse rvs trapleuningen gebogen modellen, waarbij u recht en een gebogen deel kunt combineren om zo tot de juiste kromming te komen. De rvs trapleuning wordt eenvoudig gekoppeld door een losse binnenbus die u in 1 deel vast lijmt en op die manier het andere deel hierop laat aansluiten.
Twijfeld u of de keuze van producten wel de goede is? Laat dan gratis en vrijblijvend even een tekening door ons maken. U weet dan zeker of de kromming van de rvstrapleuning de goede is.

De voordelen van RVS trapleuningen:

Complete set dus geen uitzoek werk! 

Perfect RVS/INOX voor jarenlang plezier.

Geeft uw trap een modern strakke uitstraling.

Extra informatie:
 Handleiding: ‘Trapleuning bevestigen’